Любомир Милев уеб дизайн блог

Значението на професионалния уеб дизайн

Тъй като интернет става все по-популярен, значението на професионалния уеб дизайн, който е създаден успешно и успява е очевидно само по себе. Изследванията през последните няколко години показват, че интернет вече е надминал вестници и жълти страници за информация и проучвания във връзка с фирми, продукти и услуги.

Значението на професионалния уеб дизайн

Тъй като интернет става все по-популярен, значението на професионалния уеб дизайн, който е създаден успешно и успява е очевидно само по себе. Изследванията през последните няколко години показват, че интернет вече е надминал вестници и жълти страници за информация и проучвания във връзка с фирми, продукти и услуги.

60% от пълнолетните българи използват интернет като източник на информация, когато пазаруват на местно ниво за продукти и услуги, както и 53% от тези, които правят онлайн покупки използват търсачки, за да проучат предложения, преди да направят покупка. Ако вашият сайт не е лесно откриваем в интернет, където са перспективите за търсене на потенциалните клиенти, вие просто не съществувате за най-голямия и най-рентабилен източник на бизнес който се налага все повече и повече.

Разликата между един сайт практически без посетители / продажби и процъфтяващ уебсайт, който генерира значителен трафик и печалба в крайна сметка е в промоцията и маркетинга. В действителност много сайтове с бавно, непривлекателно, и не правещо впечатление съдържание, са посещавани просто поради своята онлайн видимост, но разбира се те няма да се представя така добре, колкото биха могли.

Едно проучване от Oneupweb показва, че колкото 85% от уеб сайтовете не са оптимизирани за маркетинг и промоция! Ако една компания получава, да речем 50 посетители на ден до интелигентно разработен сайт - тя трябва да очаква някои от тези посетители 50 да направят покупка или искане, независимо от мястото където се предлага. Сега, ако една компания започва да получава стотици посетители на уебсайта си всеки ден, дори по- слабо развит уебсайт и при липса на много от следните точки, вероятно ще надмине сайта с 50 посетители на ден. "Traffic" генериран от онлайн маркетинг и реклама е най-важният аспект на едно успешено и печелившо уеб присъствие.

Ако сте го изградили, те ще дойдат ли?

С милиарди сайтове в интернет и нови страници, които са добавени в приблизителен размер на 7,3 милиона всеки ден, как ще различим още един сайт?

Има много фактори, които до голяма степен се отразяват на изпълнението и резултатите от един професионален уебсайт дизайн:

Но, дори и най-красиво, стратегически, и интелигентно проектиран сайт няма да направи впечатление ако никой не знае за това и никой не може да го намери.

 

Получаване на професионален уеб дизайн, който е печеливш

7,3 милиона нови страници се появяват онлайн всеки ден, което е очевидно, че много хора създават своето уеб съдържание. Всички от децата в гимназията, професори и лидери от индустрията се ангажират със създаване и качване уеб сайтове, както и качеството на уеб съдържанието, което варира в голяма степен, тъй като то трябва да бъде авторско. За да направим нещата по-лоши, за едно необучено око един сайт изглежда перфектно разработен, но той обикновено съдържа един или много елементи, които неизбежно ще предотвратят значителни успехи.

След като компаниите осъзнават потенциала на стратегическото онлайн присъствие следващата стъпка е да планират как да стане това. Напълното осигуряване на професионално разработен уеб сайт и присъствие в интернет е изключително трудно за средния собственик на фирма, да определи кои фактори са най- важни за успеха на проекта и затова наемането на подходящата компания често е практически невъзможно. Потребителския дизайн на сайтовете и техниките за развитие постоянно се променят от скромното си начало. Бързите промени в технологиите и нарастващите технически изисквания правят развитието на новите уебсайтове все по-трудно. Моля, прочетете моята статия, Подготовка за професионални уеб дизайн услуги за повече информация по този въпрос.

Подобни статии:

Публикуван Фев. 3, 2014 в 7:25 am под: Дизайн