Любомир Милев уеб дизайн блог

Има ли нужда от блог вашият уебсайт?

При създаване на онлайн персона едно, че първо се нуждаете или направо жадувате за публика, и второ вие веднага се сещате " Имам нужда от един сайт и / или блог " . и започвате трескаво да премисляте. Решавайки да създаде едно от изброените и знаейки кое от двете точно ви трябва идва моментът на трудното. И има ли ситуация, в която има нужда и от двете? Разбира се!

Блог за вашия бизнес

Дълго време се опитвам да обяснявам на клиентите си - в началото не толкова сполучливо, но вече има все по - голям ефект за нуждата да имат блог и, че той е мощен инструмент в полза на сайта, който притежават. Всичко се свежда до точно това, че трябва да предложите на вашата аудитория възможност за избор - храна за собствените уникални нужди и принос за различни познания на четателите си.

Блогът по същество е уебсайт, тъй като буквално означава " Уеб дневник " . Ако се колебаете за създаването на блог , на мястото на един уеб сайт , просто знам, че не винаги трябва да изглежда като неинтелектуален и непрофесионално като много потребители мислят и както много блогъри правят. Създаването на блог основно обещава на вашата аудитория, че ще доставя ново и свежо съдържание на регулярна основа. Редовните актуализации или " мнения " са задължителени за блоговете, а в най-добрите ситуации, са постоянна величина. Именно тези данни позволяват на всеки един бизнес да поеме по правилният път и да се усъвършенства, което в последствие му осигурява по-широк пазар и повече клиенти.

За разлика от един сайт,който трябва да съдържа само информация за вашата марка , продукт или работа, която може да устои на изпитанието на времето където не се изпитва остра нужда от ново съдържание редовно. Един уебсайт, има тенденция да бъде статичен и така читателите могат да се върнат отново и отново и да получават една и съща непроменяща се информацията за толкова дълго.

Социални медии

Всички сме свидетели, как в последната година социалните мрежи като Google+ и Facebook, но един от най-големите минуси е това, че реално вие нямате пълен контрол над страниците си в социалните мрежи и реално можете да изградите невероятно успешна среда за продажба на услуги и стоки, но също така всичко това може да рухне за минути. Избор наистина зависи от това, което е вашата марка и какво се надявате да постигнете с вашия сайт. Ако имате средства, за да подхранвате вашата аудитория с актуализации редовно и имате тема или продукт, който ще се възползва от постоянно от тях то един блог може да бъде само това, което ви трябва.И най - важното да имаш блог е, че търсачките забелязват прясното съдържание и ще настояват вашия сайт в по-висока ранглиста.

Алтернативно

Ако имате уеб сайт, който не получава вида на трафика, който искате, създаването на блог може да бъде билет за спасение. В допълнение към предоставянето на по-честите мнения за вашата аудитория, а също така и редовно взаимодействие с медийно присъствие в социалните мрежи. Много уебсайтове на известни марки имат раздел, на който можете да кликнете, за да бъдате допуснати до блога на страница . Там, вместо остаряла информацията, която е предоставена на началната страница , вие най-вероятно ще намерите линкове към други блогове, които са свързани с тяхната собствена марка. Свръх тийзъри за собствени събития или продуктите на компанията и категориите, за да направят търсенето на конкретни публикации в блога по-лесно.

Когато някой има и сайт и блог, в блога обикновено може да се разчита като на подкрепа, личен поглед към интересите и идеите на лицето или самото дружество. Взимайки решение да създадете блог и уеб сайт, е решение, което трябва да се основава на продукта, който възнамерявате да представите на вашите читатели. Дали това е личен моден блог или уеб сайт, продукт за потребителски ориентираните, какво са продажбите за вас и информираността на аудиторията и как възнамерявате да го направите - това е въпрос заемащ централно място!

Публикуван Яну. 04, 2014 в 10:45 am под: Дизайн

Подобни постове:

Коментари