Любомир Милев блог дизайн

За новият уеб дизайн и защо да го имаме..?

За да бъде един Уеб сайт максимално полезен за Вас и клиентите Ви, първото нещо, което трябва да направите е да си отговорите на няколко въпроса:

1. Каква цел преследвам ? Какво искате да направите чрез този сайт - дали ще предлагате услуга или продукт, искате да да повишите имиджа на фирмата, да държите обратна връзка с клиентите и т.н. В сайтът ви трябва да има една водеща функция.

Към кого е насочен сайтът?

2. Трябва да дефинирате целевата група, към която е насочен Вашият сайт.

3. Какво ще съдържа? - Привлечете повече клиенти като отговорите на въпросите им. - Важно е максимално точно и ясно да обясните какво предлага Вашата фирма и на какви цени. - С какво се различават Вашите стоки и / или услуги от тези на другите и защо клиентът да предпочете точно Вас. - Къде и как могат да бъдат поръчани или закупени стоките и услугите, които предлагате. - Какви са новите продукти и услуги на фирмата Ви и какви промоции предлагате. - Как може клиент, който има проблем със закупен от Вас продукт/услуга най-бързо и лесно да се свърже с вас?

4. Как ще изглежда? Вариантите са много. Хубаво е да разгледате сайтовете на конкурентите си и да установите с кое искате да сте различни от тях.

За новият уеб дизайн и защо да го имаме..?

Един професионално изграден интернет уеб сайт Ви дава възможност да представите фирмата си не само в града, в който живеете, не само в България, а и на целият свят!Той Ви дава възможност да разясните на клиентите си всеки един детайл от вашата дейност дори в извънработно време.Фирмите, разполагащи с Интернет сайтове. се ползват с висок кредит на доверие сред клиентите.Това е най-лесният начин да поддържате обратна връзка с клиентите си - да разрешите възникнал проблем или да ги информирате за нови продукти и услуги, както промоционални цени. Така доверието във Вашата фирма се повишава, а доволните клиенти са най-добрата реклама.!

Да имаш уеб сайт вече не е достатъчно за развитието и разширяването на бизнеса. Конкуренцията във всички сфери се развива и осъвременява своите методи за успех, като влага голям процент от бюджета си за Интернет маркетинг и борбата за челни позиции в търсенето в интернет. Сайтът е най-евтината реклама, която една фирма може да си позволи или с която може да се стартира определена маркетингова кампания. Ето два силни аргумента в подкрепа на това твърдение:

1. Ако направите маркетингово проучване за това кой вариант на реклама ще ви излезе най-изгодно от гледна точка на цена-ефективност, ще се уверите, че това не е телевизията, радиото или печатните издания, а именно Интернет. Тук държим да уточним, че не всичко в Интернет е безплатно. Дори месечната такса за интернет струва пари!

2. Фирменият уебсайт може да се разглежда като дългосрочна инвестиция – колкото по-дълго време го имате, толкова повече клиенти печелите. Да не забравяме, че таксата за изграждане на уебсайт е еднократна. Ако я разхвърляте на 12 месечни вноски, ще се уверите че нито една рекламна организация не може да ви предложи по-ниска такса за реклама на вашия бизнес от нас.

Публикуван Юли. 22, 2013 в 10:45 pm под: Дизайн

Подобни постове:

Коментари

Kremena, Юни. 27, 2013 в 2:45 am
Полезна статийка. Този процес винаги е отегчителен. Дизайна е от особено значение, но хората май не ги интересува много. С уважение, Кремена
Сашко Юни. 30, 2013 в 9:12 pm
Всяко нещо си има цена. Аз не знам как си поръчват сайтове по готови шаблони и после искат да са хубави. Сменят само текста и слагат някакви умрели картинки и хоп.. сайт за два дена..!?
Анонимен, Юли. 3, 2013 at 3:24 am
Сайтът ти е невероятен. Радваш!
Moni_bery, Юли. 21, 2013 at 2:21 am
На един сайт отговарящ изцяло на клиента - само дизайна му струва колкото тъпите шаблони по 200 лева. Всеки сам преценява колко заслужава фирмата му.
Оставете коментар!