Блог за уеб дизайн

Лицето на Портфолиото, Любомир Милев новини и още нещо...

Този блог се използва, за да обменя всякаква полезна информация новини за Любомир Милев, както и в областта на Професионален Уеб Дизайн, уеб програмиране и оптимизация на уеб сайтове. Инструменти, съвети и технологии и др. Ако имате въпроси или коментари във връзка с пост, аз ще се радвам да отговоря!

 • Всичко важно, което искам да кажа - в няколко реда!

  Вече отдавна не работя само на едно място.. нито само в една държава, но често ми се налага да отговарям на въпроси в, които аз не намирам нищо толкова чудно. Да се занимаваш с дизайн и особено с професионален уеб дизайн по никакъв начин не предразполага да си седиш на едно място в някой вмирисан офис и тънещ в никотинови облаци.

 • Изгоден хостинг.. Да Възможно е!

  Имам удоволствието да предложа сега Професионален уеб хостинг решения. Моите хостинг решения са различни от доста другите, за да позволи на собствениците на сайтове и увери, че сайтът им се представя оптимално, редовно поддържан, наблюдавани за грешки, като сигурност и стабилност колкото е възможно.

 • Разделено съдържание представено от CSS (Cascading Style Sheets)

  Този пост е опит да се насърчи правилното CSS използване за отделяне на формата и съдържанието, като хвърля светлина върху това какви са точните предимствата на отделяне на съдържанието , които предлага на дизайнери, разработчици и посетителите на един уеб сайт..

 • Версия 3 на lubomilev.com стартира

  След близо две години, в бизнеса и на около 10 месеца след последната актуализация-версия 3 на lubomilev.site90.com най-накрая започна! Мисля, че тази нова версия върши страхотна работа на моето уеб сайт портфолио прави го лесно и бързо за разглеждане. Прави Цялостното удоволствие и преживяване по - интересно и приятно. Версия 3 подчертава моите потребителски услуги моя опит като професионален уеб дизайнери запазва марката на стария ми сайт.

 • За новият уеб дизайн и защо да го имаме..?

  За да бъде един Уеб сайт максимално полезен за Вас и клиентите Ви, първото нещо, което трябва да направите е да си отговорите на няколко въпроса:

  1. Каква цел преследвам ? Какво искате да направите чрез този сайт - дали ще предлагате услуга или продукт, искате да да повишите имиджа на фирмата, да държите обратна връзка с клиентите и т.н. В сайтът ви трябва да има една водеща функция.

 • Избор на професионален Web дизайнер

  След като приключите с планирането и подготовката за професионален уеб дизайн , следващата стъпка в създаването на онлайн присъствие е намирането на подходящата компания, изпълнител или консултант, за да предостави уеб услугата от, която имате нужда.

 • Фейсбук фен страници - HTML/CSS

  За да бъдете успешни и да бъдете част от един модерен и съвременен високотехнологичен свят, най-добрият начин за изграждане на лично отношения между бизнеса и клиентите е изработката на Фен страница във Facebook. Един добър маркетингов инструмент, едно добро продължение за всички, които търсат публично в нимание.

 • Подготовка за професионален уеб сайт дизайн

  Тъй като значението на професионалния уеб дизайн става все по-очевидно за тези, които предлагат някаква форма на практики, услуги, бизнес, или информация - труден въпрос е как да намеря някой да ми направи потребителски дизайн на сайта така, че да е професионален, популяризиран и да постигнете целите си?

 • Уеб сайт промотиране и маркетинг

  Промотирането и маркетинга може да се каже, че това са едини от заключителните етапи по завършването на един уеб сайт, а самото промотиране е комплексен фактор от подбрани техники имащи за цел да движат напред вашият уеб сайт в интернет пространството. Най важните от тях са:

 • Цени за изработка на уебсайт и SEO - Оптимизация!

  Трябва да се знае, че Изработката на сайт и след това неговото оптимизиране са две съвсем различни неща! Дизайнерите изграждащи сайта ви са наясно как да представят вашия бизнес с езика на графиката и познанията си по съответния код, за да направят вашата страница привлекателна, отзивчива и даваща нужната информация на потребителя според вашите изисквания. Какво следва обаче от тук - нататък..!?

 • Промоции

  Това е най - новият раздел в моя блог. Икономическата ситуация в страната ни налага да прибягваме към всякакви методи за да оцеляваме. Вече работя на половин цени, но гарантирам, че това няма да се отрази на качеството и удоволствието от работата ми. Тук ще намерите всички промоции, отстъпки и оферти, които ще направя през настоящата година.

 • Има ли нужда от блог вашият уебсайт?

  При създаване на онлайн персона едно, че първо се нуждаете или направо жадувате за публика, и второ вие веднага се сещате " Имам нужда от един сайт и / или блог " . и започвате трескаво да премисляте. Решавайки да създаде едно от изброените и знаейки кое от двете точно ви трябва идва моментът на трудното. И има ли ситуация, в която има нужда и от двете? Разбира се!

 • Значението на професионалния уеб дизайн

  Тъй като интернет става все по-популярен, значението на професионалния уеб дизайн, който е създаден успешно и успява е очевидно само по себе. Изследванията през последните няколко години показват, че интернет вече е надминал вестници и жълти страници за информация и проучвания във връзка с фирми, продукти и услуги.

 • Какво е графичен дизайн

  Това не е просто един девиз, това е начина, по който управлявам всеки мой проект . Аз вярвам, че графичен дизайн е занаят - този, който решава проблеми чрез подходящи персонализирани визуализации и по-добри целеви послания. Аз не мога да реша колко заслужава вашият бизнес, но ако вие сте наясно и искате най-добрият дизайн - можете да се свържете с мен .

 

Слеваща 1 2 3

Най - четени

 1. Фейсбук фен страници - HTML/CSS
 2. Цени за уебсайт и SEO - Оптимизация!
 3. Снимки от моята нова визитна картичка
 4. Дизайн на новата ми картичка
 5. Промоции - Web дизайн
 6. Поръчка на сайт

Категории

Скорошни коментари

 • Dre
  I was lucky enough to use VIM from the beginning of my programming career and the efficiency…
 • Марин
  За съжаление и аз не успях да използвам WHM. Дали не се намери временно решение за това. НО ..
 • Марин
  трябва сериозно да се опита това. Имам го на всичките ми компютри виси на No-ip.org Това не е ...
 • Росен
  Благодаря за тези прекрасни кратки обяснения. Моят сайт е пълна катастрофа, това ще ....
 • Любомир Милев
  Благодаря Росене! Определено. Аз съм много близо до техния офис :)
 • Geri
  Радвам се да чуя за вашето пътуване! Винаги е добре да има една нова област за да вдъхнови някой нов ...
www.000webhost.com