Любомир Милев уеб дизайн блог

Списък на всички статии в категория "информация"

София е градът в, който съм прекарам значително по- голямата част от живота си, но имам силна връзка и с двата града.Не ме питайте къде говорят по - правилно :) ..Имам възможността и удоволствието да работа с фирми от двата фронта и за мен техните постижения и възможности за успех са приоритет.

Цени за изработка на уебсайт и SEO - Оптимизация!

Трябва да се знае, че Изработката на сайт и след това неговото оптимизиране са две съвсем различни неща! Дизайнерите изграждащи сайта ви са наясно как да представят вашия бизнес с езика на графиката и познанията си по съответния код, за да направят вашата страница привлекателна, отзивчива и даваща нужната информация на потребителя според вашите изисквания. Какво следва обаче от тук - нататък..!?

Сайт по поръчка

Сайтовете по поръчка се правят сцел а именно да се индивидуализирате с вашата идентичност и неповторимост. Всеки бизнес има задачата да бъде уникален и разпознаваем да внаса доверие и усещане на потребителя за качество и надежност. Налагането на марката, стила и неповторимата визия са не по - малко важни от предлаганата услуга, продукт или дейност. Графиката и съдържанието в онлайн присъствието са като въздухът и слънцето за всяко живо същество. Заедно те са есенцията (най - доброто от вас) и правилното им използване е гаранция за успех!

Всички видове размери на снимки във "Фейсбук"

Случвало ли ви се е да търсите начин да разберете какъв трябва да е размера на различните снимки във Фейсбук? Да търсите начин да разберете колко на колко трябва да е снимката на профила ви или на корицата за да можете да поставите качествено изображение? Тук ще намерите графика с размерите на всички видове изображения за социалната мрежа както и подробно текстово описание.

Трябва ли ми уебсайт?

Ако не разполагате с добре изглеждащ уебсайт в днешната икономика, не сте реклама там където хората търсят информация за вашия тип бизнес, организация или услуга. Вземете чудесно изглеждащ уебсайт днес, който можете да актуализирате само с помощта на вашия уеб браузър. Ще създам вашия сайт за вас с вашето лого, снимки, информация за компанията и страница с форма за контакт за да получите ново уеб присъствие, което да работи като продавач за вас, 24 часа / 7 дни в седмицата!