Любомир Милев уеб дизайн блог

Лицето на Портфолиото, Любомир Милев новини и още нещо...

Този блог се използва, за да обменя всякаква полезна информация новини за Любомир Милев, както и в областта на Професионален Уеб Дизайн, уеб програмиране и оптимизация на уеб сайтове. Инструменти, съвети и технологии и др. Ако имате въпроси или коментари във връзка с пост свържете се с мен. Аз ще се радвам да отговоря!

 • Сайт по поръчка

  Сайтовете по поръчка се правят сцел а именно да се индивидуализирате с вашата идентичност и неповторимост. Всеки бизнес има задачата да бъде уникален и разпознаваем да внаса доверие и усещане на потребителя за качество и надежност. Налагането на марката, стила и неповторимата визия са не по - малко важни от предлаганата услуга, продукт или дейност. Графиката и съдържанието в онлайн присъствието са като въздухът и слънцето за всяко живо същество. Заедно те са есенцията (най - доброто от вас) и правилното им използване е гаранция за успех!

  CSS/HTML теми за Email маркетинг

  Email маркетинга вече се е наложил като най-ефективната "Online" тактика. С моите професионални Email-шаблони можете да направите имейл маркетинга значително по-евтино, бързо и приятно. Това са отзивчиви Email темплейти, също като страниците на вашия уебсайт, които с оформлението си предават разпознаваемост и автентичност на вашето послание в Email комуникацията.

  Всички видове размери на снимки във "Фейсбук"

  Случвало ли ви се е да търсите начин да разберете какъв трябва да е размера на различните снимки във Фейсбук? Да търсите начин да разберете колко на колко трябва да е снимката на профила ви или на корицата за да можете да поставите качествено изображение? Тук ще намерите графика с размерите на всички видове изображения за социалната мрежа както и подробно текстово описание.

  Трябва ли ми уебсайт?

  Ако не разполагате с добре изглеждащ уебсайт в днешната икономика, не сте реклама там където хората търсят информация за вашия тип бизнес, организация или услуга. Вземете чудесно изглеждащ уебсайт днес, който можете да актуализирате само с помощта на вашия уеб браузър. Ще създам вашия сайт за вас с вашето лого, снимки, информация за компанията и страница с форма за контакт за да получите ново уеб присъствие, което да работи като продавач за вас, 24 часа / 7 дни в седмицата!

 

Слеваща 1 2 3