Любомир Милев блог дизайн

Любомир Милев Бизнес карта дизайн

Нов дизайн на моята бизнес картичка, базирана на новия ми сайт. Исках карта, която да прилича на моя сайт и изобразява малко моя стил. Мисля също, че като дизайн като основна част от създаване на уебсайтове позволява на Уеб дизайнера да бъде малко по-екстравагантен с проекта си за визитка.

Любомир Милев Бизнес карта дизайн

Като дадох старт на втория редизайн на сайта си в началото на тази година, новата визитна картичка е в ход, за да отрази новата марка разбира се. Исках карта, която да прилича на моя сайт и изобразява малко моя стил. Мисля също, че като дизайн като основна част от създаване на уеб сайтове позволява на Уеб дизайнера да бъде малко по-екстравагантен с проекта си за визитка. След като прекарах много много часове в опити да получа някаква визия в зелена CMYK версия на логото ми да изглежда възможно най-близо до това, което е трябвало да бъде в рамките на ограниченията на CMYK, измислих следния проект за:


Lyubomir Milev Business card design
 

Реших да заобля ъглите, за да се запази картата и допълни "O" Темата на моето лого.

Действителната печатната платка ще има матова повърхност, но логото ще бъде място с UV покритие - ще го направи блестящо и по този начин ще изпъква от останалата част на картата.

Update: Качвам тук Актуални снимки на картичка

Публикуван Юли. 22, 2013 в 10:45 pm под: Дизайн

Подобни постове:

Коментари

Михаил Едрев, Юни. 27, 2013 в 2:45 am
Здравей, Справил си се блестящо. Аз наистина харесвам работата ти толкова много. С уважение, Михаил
valeto Dobreva, Юни. 30, 2013 в 9:12 pm
Заоблените ъгли определено се търсят много .Ти имаш невероятен усет за дизайн добър дизайн. оформлението на страницата също.
Анонимен, Юли. 3, 2013 at 3:24 am
I bez zaobleni agli stava.Gotino e i mersi za spodelqneto
Pepi Semkov, Юли. 21, 2013 at 2:21 am
Браво! Наистина добра работа по оформлението на сайта и картичката.Стилни са.
Оставете коментар!