Свежи идеи за уеб дизайн

За мен няма " хубав " или "лош" дизайн

За мен определен дизайн е приложим за дадена ситуация или - не. Дизайн е подправката, която прави посланието разбираемо. Търсеният резултат е простота и удобство, достъпност на поднесената информация - Кратко, точно и ясно .Всяко начало е трудно когато то трябва да е уникално и оригинално, така че да отличи и впечатли. Особено когато трябва да е просто и обикновено така, че да вдъхне увереност. Още по-трудно е, когато е неизменно свързано с вземане на важни бизнес решения и търсене на вярното им решение.

Ключов стил във важен момент

От изключителна важност е да се обръща внимание на дори на пръв поглед най- незначителните неща в уеб Дизайна и печатната реклама, Трябва да сте уверени, че вашата идея е с достатъчно ясна концепция и лесно ще достигне до целевата група към , която е насочена. Объркващите шрифтове, неуместни графики и неясно рекламно послание водят до едно безмислено преекспониране и във всички случаи ви прави лоша услуга а крайният резултат - объркани клиенти, които се чувстват измамени. Създайте оферта, на която клиентите няма да могат да устоят. Информираният потенциален купувач е половин спечелен клиент! Добрият уеб Дизайн е задължителен елемент, за успешното представяне на компанията ви и вашият бранд на пазара. Така Вашата марка, услуга или продукт създават доверие в потенциалния клиент.

Някои смятат, че тежката работа е това, което е необходимо за постигане на успех. Разбира се. Но моят опит показва, че доброто представяне на вашата компания или проект е също толкова необходимо. Знанията и уменията ми инвестирани в години на труд подпомага на вас да демонстрирате и покажете ключов стил във важни моменти. Аз помагам. Но успехът е изцяло ваш. Поръчайте вашият web дизайн сега!

Любомир Милев - съотношение към инструментите за графичен дизайн

Любомир Милев - съотношение към инструментите за графичен дизайн

Любомир Милев - съотношение към инструментите за уеб дизайн

Любомир Милев - съотношение към инструментите за уеб дизайн

Изпратете ми вашият "интелектуален макет"

Изработването на Уеб сайт е трудоемка работа и изисква ангажимент в по- дългосрочен план. За да бъдете представени по най- съблазнителния и обвързващ начин за вашата аудитория е необходим дълъг процес на проектиране, структуриране и прилагане на много модерни техники, разработване на атрактивни галерии, форми за контакти, интегриране на външни модули и не на последно място графичния дизайн. Няма фиксирана цена за проектиране на уеб дизайн! Цената на един уеб сайт се определя по няколко основни критерия и е обект на обсъждане с клиента.

В интернет ще намерите много готови ценови конфигурации на готови уеб сайтове или уеб сайт-шаблони. В основата на практиката ми е индивидуалният подход към всеки клиент, вярвам че представяйки вас и вашия бизнес по уникален начин ще имате повече предпоставки за това вашите клиенти да Ви отличат по-лесно от конкурентите Ви, да видят по-лесно вашите предимства и тези на Вашите продукти, да разберат че залагате на по-различни, по-добри бизнес практики и продукция.

Как да поръчам моят уеб сайт ?

Ако сте попаднали тук една от причините е, че вероятно сте се заинтересували от мен, чели сте внимателно и това ви е накарало да се поразровите и ясно сте разбрали моето послание! Аз не предлагам просто уеб дизайн или нещо си там за 200 лева !!! Аз ви предлагам уникалност! И това е всичко, което правя!.

Можете да се свържете с мен чрез формата за контакт или телефона, който съм посочил в нея.Изпратете e - mail и в рамките на един работен ден ще се свържа с вас. Не се колебайте, аз съм сигурен, че ще постигна очакванията ви а дори и повече.

Как работя...!?

Комуникацията и разговорите с вас са от първа степен на важност! Без тях вашият проект е неосъществим. Нека идеята, че ми плащате да представя вас и вашата фирма да не създава онова чувство за изплатен заем към отношението за собсвения ви бизнес. Аз само ви предлагам услуга за, която всяка отделена стотинка си струва. Ще ви задавам въпроси.. много въпроси. Ще ви посетя и в офиса или ресторанта ви, в цеха или където и да сте. Това е важна част от оформянето за "интелектуалния макет" и основно правило за да мога да мисля в правилна посока и това, което ще направя да отговаря напълно на вашият дух, автентечност и стил. Съвременните технологии дават възможност за перфектна комуникация а това е в наша полза.

Всяко начало е трудно когато то трябва да е уникално и оригинално, така че да отличи и впечатли. Особено когато трябва да е просто и обикновено така, че да вдъхне увереност. Още по-трудно е, когато е неизменно свързано с вземане на важни бизнес решения и търсене на вярното им решение.