Любомир Милев блог дизайн

Фейсбук фен страници - HTML/CSS

За да бъдете успешни и да бъдете част от един модерен и съвременен високотехнологичен свят, най-добрият начин за изграждане на лично отношения между бизнеса и клиентите е изработката на Фен страница във Facebook.

Един добър маркетингов инструмент, едно добро продължение за всички, които търсат публично в нимание.


Фен страница във Facebook се индексира от търсачките, и от Google и хора, които търсят информация в Google могат да попаднат на вашия сайт през фен страницата ви. Имайте предвид, че Facebook е сайт с огромен авторитет в очите на Google и фен страниците с подходящо съдържание, подходящи ключови думи в уеб адреса могат да се индексират добре в Google. Към момента Facebook има над 300 млн. активни потребители и ежедневно се включват още хиляди (Facebook има Alexa ранк 3 ). Тази социална мрежа притедлага различни възможности за стратегическо свързване и генериране на публичност за Вашата компания..

Фейсбук фен страници - HTML/CSS

Достатъчно ли е само това, което предлага Фейсбук като възможност, за да създадете наистина привлекателна страница..? ОТГОВОРЪТ Е...НЕ ! Това не допринася особено много за авторитета и доверието, което искате да постигнете в очите на бъдещите ви и потенциални клиенти. Често попадате на страници, които ви задържат вниманието иразглеждате с интерес, а именно защото начинът на представяне е различен. Промоционални страници, томболи, игри, галерии, разиграване на лотарии, стилно представяне на продукти и др. Мислите си, че това е само по силите на големите фирми и, че вие не можете да си го позволите..!?


Уеб дизайн снимки
 

Създавам специални приложения, за вашия бизнес напълно интегриращи се в средата и отговарящи на правилата на социалната мрежа. HTML / CSS базирани страници отговарящи изцяло на вашата идентичност и стил, атрактивни галерии, стилно и оригинално продуктово представяне, оригинални лога и корици за вашата страница. Изключителни графики създадени специално за вашите нужди. Как ще изглежда? Вариантите са много. Хубаво е да разгледате страниците на конкурентите си и да установите с кое искате да сте различни от тях.

1. Ако направите маркетингово проучване за това кой вариант на реклама ще ви излезе най-изгодно от гледна точка на цена-ефективност, ще се уверите, че това не е телевизията, радиото или печатните издания, а именно Интернет. Тук държа да уточня, че не всичко в Интернет е безплатно. Дори месечната такса за интернет струва пари!

2. Фирменият страница във Фейсбук може да се разглежда като дългосрочна инвестиция – колкото по-дълго време я имате, толкова повече клиенти печелите. Да не забравяме, че таксата за изграждане на Фен страница във Facebook е еднократна. Ако я разхвърляте на 12 месечни вноски, ще се уверите че нито една рекламна организация не може да ви предложи по-ниска такса за реклама на вашия бизнес от мен.

Публикуван Юли. 22, 2013 в 10:45 pm под: Дизайн

Подобни постове:

Коментари

Иво Коев, Юни. 27, 2013 в 2:45 am
Здравей, Това, което видях във фейса е много добро, обаче трябва да имаш хостинг... С уважение, Иво
Radost Berova, Юни. 30, 2013 в 9:12 pm
Мда.., но определено HTML страниците са в пъти по добри. можеш да си ги ползваш и като личен сайт
Анонимен, Юли. 3, 2013 at 3:24 am
Bravo! Ne znam ama tuk si napravo super. Mnogo gotin sait
Stamen Kirilov, Юли. 21, 2013 at 2:21 am
Да ама за сметка на фейса тези струват пари.Хората не дават пари за нищо вече
Оставете коментар!