Любомир Милев блог дизайн

Всичко важно, което искам да кажа - в няколко реда!

Дизайнът и измамно подредената му самота, в тон с виртуални купчини от работни файлове в очакване да бъдат подредни в някой неопределен в бъдещето ден - това е истинският живот на дизайнера! Някъде.. след поредения широкоекранен ден, кървясалите ми очи и изпърженото ми компютърно съзнание зад тях, решиха да разчупят фокусираната представа за работна атмосфера и да напиша следващите редове.

Писането на тази част от статията, за това, какво искам да кажа на потребителите си, е най-трудната за мен.

Трудна, защото в следващите редове ще трябва да Ви убедя, защо по дяволите да отделите от свободното си време и да хвърлите бърз поглед поне на заглавията в блога. Този раздел няма за цел да бъде средство за самореклама а да покаже всички ползи, които ви предлагам по мое усмотрение и по препоръка от доказани в българия уеб дизайнери и SEO специалисти.

Целта на този сайт е да ви осигури най-добрата възможност или идея благодарение, на които очевидно сложните системи и процеси в "Online" живота ви да станат много лесни и ефективни.

Прекалено съм наясно, че сте много заети и искате бързи решения и резултати. Разбирам, че бързате и сканирате набързо съдържанието във всеки сайт, но нищо тук написано не е създадено за убиване на времето! Имам за цел да фокусирам вниманието ви за да вземете решения за действия, които ще помогнат за успеха. Тук никъде няма да намерите публикации (" Защо трябва да изберете точно мен") и ("Защо моите услуги са по-добри от тези на другите") а само полезна информация.

* Важно е да разберете, че това място не е за хора, които търсят бързи решения, хора, на които не им се чете.

Това е място за хора - силни на деня, хора, които не разчитат единствено на безпочвеното позитивно бленуване, а на собствената си преценка и критично мислене!

 

Целта ми е отделяйки от скъпоценното си време за този сайт, вие да станете малко по-мотивирани, малко по весели, да се усмихнете, да преживеете един убийствено успешен ден…

Публикуван Jun. 29, 2010 at 7:20 pm от: новини

Коментари

Живко, Sep. 4, 2010 at 11:02 am
Тези сайтове са ненормални човече..не ти знам търпението ама искам да ти пожелая още повече нови идеи.
NIKO, Aug. 10, 2011 at 13:38 pm
Хм... българинът го мързи да чете.. той иска евтиничко и веднага...
Вили, Nov. 21, 2012 at 17:04 pm
Аз се обърках тотално! Не знам какво ме накара да прочета всичко тук, но определено има истини.
Остави коментар