Любомир Милев блог дизайн

Какво е графичен дизайн ?

Това не е просто един девиз, това е начина, по който управлявам всеки мой проект . Аз вярвам, че графичния дизайн е занаят - този, който решава проблеми чрез подходящи персонализирани визуализации и по-добри целеви послания. Аз не мога да реша колко заслужава вашият бизнес, но ако вие сте наясно и искате най-добрият дизайн за вас - можете да се свържете с мен.

Графичен дизайн - какво и защо?

Определение за Graphic Designer: Човек, който има артистична чувствителност, умения и опит и / или професионално обучение за създаване на проекти или изображения с всякакви средства и който може да се занимава с илюстрация, типография, калиграфия както и дизайн на опаковки, модели, книги, реклама и рекламни материали, или всякаква форма на визуална комуникация.

Графичния дизайн е интердисциплинарна дейност за решаване на различни задачи, която комбинира визуална чувствителност с умения и знания в областта на комуникациите, технологиите и бизнеса. Графичните дизайнери се специализират в структурирането и организирането на визуална информация за подпомагане на комуникация и ориентация . Процесът на графичния дизайн е процес на решаване на проблеми, който изисква значително иновативно творчество, и техническа експертиза. Разбирането на продукта на клиента, услугата и целите, неговите конкуренти, и целевата аудитория се пресъздава на визуално манипулативно решение създадено от, различни комбинации и използването на форми, цвят, изображения, типография и пространство.

Проектите на графичните дизайнери са необходими за огромно разнообразие от продукти и дейности, като уеб сайтове, реклама, книги, списания, плакати, компютърни игри, пакетиране на продукти, експозиции и изложби, корпоративни комуникации и корпоративна идентичност, ( даване на визуална "марка" корпорации, фирми и организации ). Също така развиват творчески идеи и концепции, избор на подходящи медии и стил, за да се постигнат целите на клиента.

Графичен дизайн - реклама и стратегия

Въпреки, че уеб дизайна е навсякъде в днешно време, печатния дизайн, е все още огромна част от дизайн индустрията и се появява навсякъде. Четем, плакати, списания, визитни картички, вестници и списъка продължава да нараства!

Животът на рекламните материали е твърда кратък в ръцете на потребителя и няма втори шанс. Дори се свежда до секунди. Те трябва да бъдат добре обмислени и закачливи достатъчно, за да повлияят на мнението на потребителя и да задържат вниманието му върху тях. Така проектирани печатните реклами са по-голямо предизвикателство, отколкото някои си представят, тъй като няма директна комуникация с целевата аудитория. Правилната рекламна стратегия, внимателно подбрани методи и добре проектирани рекламни материали са един от най - старите, но доказани инструменти за повишаване на продажбите.

Изображенията могат да бъдат изключително силни и непреодолими инструменти за комуникация, пренасящи не само информация, но и настроения и емоции. Хората реагират на изображения инстинктивно въз основа на техните личности, асоциации, както и предишен опит. Дизайнерите са връзката между клиента и публиката. От една страна, клиентът често е твърде близо до риска съобщението да бъде разберано по различен начин, от този по който иска да бъде представен. Публиката, от друга страна, е твърде широка, за да оказва пряко влияние върху това как се представя посланието. Нещо повече, трудно е да се направи публиката част от творческия процес. За разлика от клиент и публика, графичните дизайнери се научават как да се изградят послание и как да го представят успешно. Те работят с клиента, за да разберат съдържанието и целта на съобщението. Често си сътрудничат с пазарните изследователи и други специалисти, които да разбират естеството на публиката.

Предлагам!

Оригинален потребителски графичен дизайн и илюстрация чрез правилно съобщения, завит във визуален език от днес за утре. Рекламни материали отговарящи изцяло на вашата идентичност и стил съобразени с най - модерните методи на съвременната комуникация. Графичен дизайн с най - високо качество с безупречна предпечатна подготовка. Гарантиран 100% отличен резултат. свържете се смен и аз ще предам вашето послание с езика на графиката.

Моятя мисия е постоянно да предлагам по-добро преживяване за всеки клиент и да осигуря възможно най-доброто обслужване, поддръжка и качество, за всяка работа. Имам доказан опит във всички сектори на печатния и web дизайн и мога да постигна пълно решение на някой от вашите печатни или онлайн изисквания.

Предлагам уеб дизайн, графичен дизайн, Изработка на фирмени бизнес сайтове, лични страници, портфолиа, Е- mail приложения, промо страници и др. Интернет маркетинг и борбата за челни позиции в търсенето в интернет. Идеи, проекти за дизайн на рекламни продукти за София, Добрич и цялата страна.

Публикуван Юли. 22, 2013 в 10:45 pm под: Дизайн

Подобни постове:

Коментари