Любомир Милев блог дизайн

Версия 3 на lubomilev.site90.com стартира!

След близо две години, в бизнеса и на около 10 месеца след последната актуализация-версия 3 на lubomilev.site90.com най-накрая започна! Мисля, че тази нова версия върши страхотна работа на моето уеб сайт портфолио прави го лесно и бързо за разглеждане. Прави Цялостното удоволствие и преживяване по - интересно и приятно. Версия 3 подчертава моите потребителски услуги моя опит като професионален уеб дизайнер и запазва марката на стария ми сайт.

Версия 3 на lubomilev.site90.com стартира!

Минаха почти две години, откакто започнах свободна практика и около 10 месеца от датата на последната актуализация на стария уебсайт. Ставах все по недоволен от предишната версия на сайта и колкото и да мразя да се занимавам и в малкото ми свободно време с лични проекти трябваше да го направя. Не можех вече да се гордея със старата си версия и без много приказки го направих .. поне до тук

Един свеж нов облик

Колкото и да исках да се запази усещането за предишна версия на сайта ми знаех, че е дошло време за редизайн. Не можах да устоя да не си поиграя с различни цветове за всеки раздел на сайта. И аз наистина харесвам начина, по който стана.

Цялата моя работа на едно място..!?

Една от основните промени, които исках да направя с новата актуализация е да събера всички проекти по, които съм работил вместо да се препъвам от страница на страница, без реален надзор, като съм създал един прост интерфейс, за да бъде много лесно да разгледаш наоколо. (още не напълнен)

Лесен начин за почасова работа

Старите ми клиенти може да са щастливи да знят, че съм разширил моята формата за контакт за да се даде възможност за качване на файлове. Предаването на проекта, свързано с файлове, никога не е било по-лесно!

Искам да знам, какво мислите!

Вие сте основната причина за осъвременяването на моя сайт, така че моля да ме уведомите за вашите мисли, идеи, какви проблеми може да имате с актуализацията, или нещо може да съм пропуснал. Дори ако това е вашето първо идване тук, ще се радвам да чуя вашето мнение!

Подобни постове:

Коментари

Анонимен, Май. 30, 2013 at 10:32 pm
Благодаря за въвеждането на версия 3. Това е страхотно. Page оформлението просто е зашеметяващо.
Michail Grozev, Юни. 12, 2013 at 12:51 pm
Супер, какво друго мога да кажа?Прибавете към това впечатляващия домакин на портфолиото. Късмет
Оставете коментар!