Персонални уеб дизайн услуги

Без шаблони или бисквитки: само ръчно изработен, уебсайт дизайн

Аз се гордея с факта, че моите Дизайнерски сайтове по поръчка сe различават от повечето. Те еволюират в продължение на години, в съответствие с най-добрите предпоставки и желаяния на клиента и с потребителски решения за уеб сайт на най-високо качество и достъпни цени. Моята специалност е уеб услуги, съобразени с конкретните нужди. Моите общи предложения и възможности са описани по-долу. Ако имате нужда от нов уеб сайт, редизайн, или повече от един уебсайт, не се колебайте да се свържете с мен.

Уеб Дизайн

Като професионален уеб дизайнер,имам за цел да създавам проекти, които се запомнят и оставят траен отпечатък, и най-вече, не изглеждат познати или като обикновен уебсайт. Разликите стават ясни почти веднага и имат дълбоко, дългосрочно въздействие. Аз много внимавам да направя това въздействие положителено, мощно, и уместно. Моята цел е да създам вашата уникалност за да покачете ключов стил във важен момент. Предлагам уеб дизайн, графичен дизайн, Изработка на фирмени бизнес сайтове, лични страници, портфолиа, Е- mail приложения, промо страници и др. Интернет маркетинг и борбата за челни позиции в търсенето в интернет. Идеи, проекти за дизайн на рекламни продукти за София, и цялата страна.

Уебсайт Разработка

Заедно с (не толкова) стандартна интернет страница, мога да направя почти всичко,което можем да си представим. От [обикновен уеб сайт]до завършени системи за управление корпоративни бизнес сайтове и статистически страници. Правя сайтовете да функционират точно както се предвижда. Винаги се радвам да предлагам професионални становища и съвети, за да можете да бъдете успешни " on-line"

Уеб Хостинг

Всеки сайт има нужда от домакин, и всеки уеб сайт, може да се възползва от висок клас функции и производителност. Premium хостинг решения обикновено са запазени за по-големи бюджети, но аз предлагам висок клас уеб хостинг опции достъпни достатъчно, за да не мога да препоръчам нещо друго.

Уебсайт Мениджмънт

Уебсайтовете по принцип трябва непрекъснато да се развиват, за да останат конкурентоспособни. Правя уеб сайтове, които могат да бъдат променени от техния собственик, лесно и интуитивно, директно от браузъра си [Виж управление на сайт]. За по-сложни допълнения и актуализации, или дори разширения в системата съдържанието на собственика за управление(CMS), аз съм винаги на разположение и готов да помогна.

Уебсайт Промотиране

Да имаш уеб сайт е едно и не е достатъчно. Трабва и осигуряване на интересуващи се и най важното е да могат да намерят това, което търсят. Аз предлагам няколко начина за внасянето на хора, които вече търсят вашите продукти или услуги, а дори и творчески идеи за заснемане на публиката, и още други методи, които вероятно никога не сте взимали под внимание.

Фейсбук фен страници

Фейсбук фен страници - HTML/ CSS. Чудите се как да направите следващата маркетингова ? кампания. Как да промотирате вашите продукти и услуги? Това може да е най-добрият и дългосрочен канал за абонамент и продажба на вашите услуги а именно една добре планирана и поддържана Фен страница във Facebook. Тази социална мрежа предлага различни възможности за стратегическо свързване и генериране на публичност за Вашата компания.Това го прави идеалното място за промотиране, защото с правилните познания, всеки един потребител би могъл да привлече огромна аудитория.

Графичен дизайн

Това не е просто един девиз, това е начина, по който управлявам всеки мой проект . Аз вярвам, че графичен дизайн е занаят - този, който решава проблеми чрез подходящи персонализирани визуализации и по-добри целеви послания. Аз не мога да реша колко заслужава вашият бизнес, но ако вие сте наясно и искате най-добрият дизайн - можете да се свържете с мен .

www.000webhost.com