Какво казват клиентите..

Препоръки от предходни и настоящи Уеб дизайн и програмиране клиенти

Развълнуван клиент е основната цел и мотивация зад всеки уеб дизайн проект, който поемам като професионален уеб дизайнер нищо не е по-добре от оценката, че съм постигнал целита на клиента, вижданията и нуждите напълно или по-добре, отколкото си е представял. Включил съм препоръки от клиенти, чиито проекти са включени и подробно обяснено в моето портфолио.

Отне ми известно време да намеря някой, който може да постигне това, което ми трябваше за моя сайт. Трябва да кажа, че си струва чакането. пълно удоволствие e да се работи с Любомир Милев. Неговата упорита работа, търпение и професионализъм далеч надхвърли очакванията ми. Той нито веднъж не ме накара да се чувствам, че го тормозя с въпроси, някакви идеи, които имах, че ще се разшири върху тях, за да ги направят по-добре, и отношението му е винаги положително и оптимистично. Аз винаги се чувствах като, че сайта ми е приоритет номер едно.

Така че, ако искате по-голям професионален уеб сайт, с приятен професионален опит, намерили своя Любомир Милев..

Благодаря Любо, за вдъхнатия живот на моя сайт!

Christopher Whittier's custom web development testimonial
Кристиан Маринов

Любомир взе много предизвикателна RFP с тон на спецификации и извади всичко заедно много ефективно в чист и елегантен дизайн.

Особено впечатляващ е добре обмисления и перфектно проектиран административен раздел и инструмент за фото-качване , който ми позволява да качвам снимки, перфектно ги разпределя в изключително сложно напречно индексираните галерии, и приложената необходима информация.

Бих препоръчал Любомир за всеки инвестиционен проект, без значение колко сложен или взискателен е.

Любомир Милев - графичен дизайн, уеб дизайн
Димчо Делински

Аз изпратих емайл на Любомир с надеждата да работя с него по новия ми уебсайт, за графичен дизайн да запазя моите клиенти и фенове и да го популяризирам и актуализирам. Разледах портфолиото му, и наистина ми хареса това, което видях. Това ми даде още повече увереност, че Любомир е подходящ за тази работа, но Любомир беше перфектен за тази работа и с неговата нагласа. Той наистина беше отворен, което ми позволи да видя различни идеи и предложения.

Работил съм с няколко различни хора и той просто изглеждаше като всеки друг, който би направил моя сайт, но за щастие намерих Любомир Милев. Благодарим ти Любомир!

Tyler Sparks' web design testimonial
Георги Тонев

Любо направи напълно нов сайт, за цената на редизайна. Сайтът ни беше праисторически и много ограничен. Работейки заедно, ние го направихме най-модерен и добави толкова много функции.

Дори и когато го завърши не спря да дава идеи с цел да се откажа от досегашните и да правим още неща. Това е точно това, което съм си представял

Thanks!

Юлиан Соколов редизан
Y. Sokolow

I would, and have already, recommended Lyubomir Milev to other businesses. He went above and beyond in helping me create our site and truly trying to understand our needs. He was always patient with changes that needed to be made along the way and with my learning process of building a functional site. Any changes we did make were always done quickly.

I will always appreciate him going out of his way spending long nights to meet my time crunch for our company launch. When I had certain ideas but was unsure how to create what was in my head he helped make them concrete and functional.

I didn’t know if anyone would be able to take the multi-factorial and complex processes I use with my clients and make them into a simple to use website. I doubt few others could do it as well as Lyubomir Milev did!

Chris Sorrells website design & development testimonial
Chris Sorrells

Работа с Любомир е едно от най-позитивните професионални преживявания, които съм имала в моите седемнадесет години като стоматолог. Той ме накара да се чувствам като,че моя проект е най-важната му работа. Не само той е изключително талантлив и добре осведомен за всеки аспект на уеб дизайна,маркетинга, но нивото му на професионализъм е рядкост във всяка област. Любомир връща всяко обаждане и имейл веднага, работи проекта си по-бързо, отколкото се обсъжда и с перфектна точност. Той отиде над и извън първоначалното ни споразумение, и ме уверяваше, че е щастлив с всяка минута от моя сайт.

Kara Leach’s web site development testimonial
Д-р Соня Костова
Нашият бизнес е огромен и дълго време не смятахме, че ще намерим човек да направи толкова обемен и функциониран уеб сайт.Между хиладите различни неща, които предлагама и трябваше да се имат в предвид Любо успя да направи невероятна класификация така, че да влязат всички. Изключително достъпно и отзивчиво меню и начин на намиране на асортимент. Ние вече го препоръчваме и на други големи фирми!

Благодарим му за огромното търпение и за това, че не реагираше остро при исканите от нас промени по време на създаването на сайта ни. Ценим те!.

Уеб сайт на Лабиринт
Orange Club

Не мога да бъда по-щастлива с моя сайт! Благодаря ти много за отделеното ми време! Всеки, който посещава сайта ми прави приятни комплименти, и казва, че напълно съответства на всака част от моя бизнес - перфектно! Не само това, но аз също бах изненадана, че само след няколко седмици в бизнеса, вече се появи на първа страница на Google търсене!

Благодаря много за това, че ме изтърпя докато давах съвети, докато очакквах да вида и се уверя, че това е крайният продукт и е "мое", аз със сигурност ще ви препоръчвам на всеки, който иска!

Thank you,

Ana Skidmore's web design testimonial
Ana Georgieva

Любомир Милев е истински професионалист и най-категорично се грижи за нуждите на неговите клиенти. Знаейки, че не всеки е специалист в интернет, Любомир е проектирал един лесен за използване и все още съвременен изглеждащ уеб сайт, който ми позволява да се актуализира и да го запазя и поддържам.

Толкова съм доволен, че избрах Любомир за изграждане на моя сайт, и да го препоръчвам на всеки, който е заинтересован и държи на доброто си име в интернет.

Zack Herrera's website design testimonial
Калоян Варенков

Lyubomir Milev and I have been working together for over a year now and I am very pleased. I love the design and intuitive navigation, arrangement, and organization of the site. It is truly unique and exactly what I wanted.

He has done a spectacular job on my website and any additions or changes I have requested have been done quickly and effectively. My plant database is an invaluable, complex tool that Bjørn made possible. Lyubomir Milev has a thorough understanding of his work, loves what he does and I know he treats each new website as his next masterpiece/work of art.

Thank you! I couldn’t have a better website manager.

Brian Wood's web design testimonial
Brian J. Wood