Любомир Милев блог дизайн

Уеб сайт промотиране и маркетинг

Тъй като значението на професионалния уеб дизайн става все по-очевидно за тези, които предлагат някаква форма на практики, услуги, бизнес, или информация - труден въпрос е как да намеря някой да ми направи потребителски дизайн на сайта така, че да е професионален, популяризиран и да постигнете целите си?

Уеб сайт промотиране и маркетинг

Тъй като значението на професионалния уеб дизайн става все по-очевидно за тези, които предлагат някаква форма на практики, услуги, бизнес, или информация - труден въпрос е как да намеря някой да ми направи потребителски дизайн на сайта така, че да е професионален, популяризиран и да постигнете целите си?

Промотирането и маркетинга може да се каже, че това са едини от заключителните етапи по завършването на един уеб сайт, а самото промотиране е комплексен фактор от подбрани техники имащи за цел да движат напред вашият уеб сайт в интернет пространството.

Най важните от тях са:

 • Определяне на ключови думи. Чрез тях сайта ви ще бъде оптимизиран и ще играят важна роля за излизането в позиции.
 • Ключови думи и мета тагове

   
  />
   !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN ">
   html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en-us">
   title>Студио за красота "АВА" 
   meta name="robots" content="index, follow ">
   meta name='description' content='ПрофесионалНа грижа за косата, Масажи "> 
   meta name='keywords' content='Студио за красота, Грижа за косата, Студио,

  Плофесионален фризьор, София, Салон, красота, масажно студио"> meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" meta name="copyright" content="Професионален уеб дизайнер - Любомир Милев "> meta name="author" content="Любомир Милев, Уеб дизайн "> meta name="abstract" content="Салон за красота"> " />

   
 • Популяризирането на вашия уеб сайт в основни търсачси и портали (хубаво е да определите някакъв бюджет) не голям но да имате възможност да се рекламирате в онлайн медии и други сайтове.
 • Привличане на повече клиенти онлайн с правилно рекламно послание и аудитория към, която е насочено
 • Осигуряване на 24/7 достъп до вашия уеб сайт - това е вашата витрина за информиране и изграждане на доверие - Докато вашия бизнес или магазин са затворени - вашият сайт е винаги на разположение, за да убеди и позволи сделки или просто да се предостави информация.
 • Определяне на периода на рекламната кампания, правилното разпределение на бюджета, както и следене и анализ на получените резултати

Рекламна кампания, банери, промоции и др.

Трябва да се знае, че резултатите от цалостната работа ще имат забавен ефект. Индексирането в Google става бавно- без значение на датата на промотирането така, че трябва търпение. За да е успешно промотирането обаче се налага да се направят някои стъпки : Трябва да изберем целевата група към която е насочено вашето послание. Ще трябва да сегментирате потребителите по критерии като ( възраст, работа, интереси, пол доходи и т.н. Позиционирането на вашия сайт в пространството - къде бихте могли да привлечете най - голям брой потребители към, които е насочен. Правилна рекламна стратегия и стилно представяне на продукта. Целта на всички тези елементи е един – увеличаване на трафика на сайта, а оттам и на шансът за откриване на нови клиенти и бизнес-партньори.

 

Рекламна кампания, промотирани и маркетинг

 

И така.. Тези няколко важни пункта не са самоцелни и не трябва да се пренебрегват, а трябва да бъдат обвързани с останалите ключови моменти по изработката на уеб сайта дизайна, неговата дървовидна структура, промотиране, определяне на ключови думи, Рекламни канали и PR кампании и т.н. И ако всички тези стъпки бъдат спазени, то шансът да останете трайно в съзнанието на желаната от вас аудитория е повече от голам.

Други начини за популяризиране !?

Искаше ми се да пиша и за E - mail маркетинга, но се отказвам. Свидетел съм на това, как ежедневно разни фирми са надвикват в пощата ми с промоции и продукти, които изобщо не ме вълнуват. Сещате се нали! Бюджет изразходван напразно - без цел, хаотично, без да е епредвиден някакъв резултат. Без предварително таргетиране и целева група. Сами изберете дали това ще ви от полза. Нещо, което така и не достига целта си и остава пръснато в пространството.

Изборът на професионален уеб дизайнер може да бъде доста поразителен процес, тъй като единствените хора, които могат да забележат добър уеб разработчик обикновено са добри разработчици на уеб сайта си. Докато един сайт изглежда за повечето хора просто представяне и функция, истината е, че елементите, най-вредни за успеха на онлайн присъствие са неща, които повечето хора и дори много уебсайтове дизайнери пренебрегват или просто не знаят.

Публикувано на 21-ви юни 2007 в 11:41 ч. по:: информация

Подобни статии:

Напиши коментар!